Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Buitensporten

Het is lente, ga lekker buiten sporten!

De lente is het perfecte jaargetijde om weer heerlijk in de buitenlucht te gaan sporten. Lekker wandelen of hardlopen in het zonnetje. Wat dacht je van bootcamp of calisthenics bij een openbare sportplek, frisbeeen of beachvolleybal op het strand. Eind april openen de eerste buitenzwembaden en kun je in de buitenlucht zwemmen. Hier vind je een overzicht van een aantal buitensportlocaties, waar je zo kunt gaan sporten, met specifieke buitensporten en evenementen. Verder vind je op de website onder het hoofdmenu alle soorten sporten, sportlocaties en evenementen.

Buitensportlocaties

De meeste buitensportlocaties zijn vrij te gebruiken, voor andere moet je een toegangskaartje kopen en hoef je niet te reserveren. Lekker laagdrempelig om gewoon een keer te gaan sporten. Onder sportlocaties in het hoofdmenu kun je nog meer sportlocaties vinden:

Buitensporten

Buiten kun je heel veel sporten gaan beoefenen. In de lente zie je veel meer mensen buiten gaan bewegen en sporten. Het is drukker met hardlopers, wandelaars en fietsers. In het hoofdmenu vind je onder sporten alle sporten die  je in de gemeente Groningen kunt beoefenen. Maar heb je wel eens aan deze sporten gedacht?

Evenementen

In het voorjaar worden er ook veel hardloop-, wandel-, fiets- en andere sportevenementen georganiseerd door verschillende organisaties. In het hoofdmenu vind je onder evenementen verschillende sportevenementen en kun je als organisator je sportevenement aanmelden. Een aantal evenementen lichten we er hier uit: