Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

BuitenTrainen

Het outdoorseizoen start: haal het beste uit jezelf!

Het outdoor seizoen is weer van start, de tijd om buiten hard te trainen om je doelen te bereiken. De ideale periode om nu al te werken naar een fit lichaam voor de zomer. Of om eindelijk eens dat sportieve doel te halen; die ene triathlon, mudrun of zwemtocht. Met je eigen tools werk jij aan jouw doel. Buiten zijn er volop conditie en krachtsporten te doen. Sport050 biedt je op dit platform alle informatie over sporten die bij jou passen. Zo vind je hier onder andere aanbieders van calisthenics, bootcamp of personal training. Maar ook aanbieders van alle andere sporten.

Buitensportlocaties  

De meeste buitensportlocaties zijn vrij te gebruiken, voor andere moet je een toegangskaartje kopen en hoef je niet te reserveren. Trainen wanneer jij wilt. Onder sportlocaties in het hoofdmenu kun je nog meer sportlocaties vinden:

Zwemchallenges

In het zwembad van Kardinge kun je gratis gebruik maken van de Swimtag. De Swimtag registreerd je gezwommen meter en tijden en geeft je inzicht in jouw zwemmen. Daarnaast kun je meedoen met virtuele challenges en trainingsschema's volgen. Je kunt dit koppelen aan je eigen favoriete sportapps zoals Strava.
In het Helperzwembad, Openluchtbad de Papiermolen en in Zwembad de Parrel kun je ook gratis trainingsschema's volgen om beter te worden.  

Wil je beter buiten leren zwemmen doe dan mee met AquaTech Open Water en bereid je voor op jouw open water uitdaging.