Sport050
Kalender
Adventure Run Grunn 2024
25
aug.

Adventure Run Grunn 2024

zondag 25 augustus om 10:00u t/m zondag 25 augustus
Evenement

Een Adventure Run is een sportieve uitdaging waar je als team aan mee doet. Tijdens de Adventure Run bepaal je als team zelf welke route je (hard)lopend aflegt, van uitdaging naar uitdaging. Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 4 personen. Alle leeftijden zijn welkom maar bij kinderen onder de 15 moet een volwassenen meedoen (of meefietsen). De uitdagingen variëren van het maken van vuur, het oplossen van complexe puzzels, wandklimmen en slacklinen tot boogschieten, kajakken en natuurlijk het klimmen van hindernissen op de survivalbaan.

Elke uitdaging is op drie niveaus te doen – gemakkelijk, gemiddeld en moeilijk. Hoe moeilijker de uitdaging – hoe meer punten je krijgt. Zo kan je ook zonder (veel) ervaring mee doen! Wel is het handig als je minimaal 5 km kan snelwandelen of hardlopen. Je hebt namelijk maar twee uur om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Komen jij en jouw teamleden te laat binnen? Dan ontvang je strafpunten voor elke minuut dat jullie te laat zijn. Als team blijf je bij elkaar, maar niet iedereen hoeft alle uitdagingen te doen. Het mag natuurlijk wel!

De route bepaal je zelf, maar is ongeveer 7 kilometer lang. Er zijn 10 uitdagingen verdeeld over deze route, de volgorde staat niet vast. Vooraf ontvang je een kaart waar alle uitdagingen op staat en waar je deze kan vinden. Kom dus optijd, dan kan je samen met je team een aanvalsplan maken.

Prijzen

volwassenen €20,00
kinderen €15,00

Survivalbaan Zernike Campus

Informatie