Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Kill The Hill Groningen

mei
6

Kill The Hill Groningen


Kill The Hill Groningen

KILL THE HILL is een nieuw en uitdagend sportevenement dat zich afspeelt op de Kardinge heuvel in Groningen. Test jezelf en daag je vrienden, medestudenten, sportmaatjes, famillie en collega’s uit. Hoeveel rondes en hoogtemeters kun jij aan? Je kunt je voor verschillend onderdelen inschrijven. Afstanden van 2, 4, 8 en 16 kilometer, met in totaal van 125, 250, 500 en 1000 meter stijgen. Één kilometer stijgen, en dat in één van de vlakste provincies van Nederland!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de start bij het Alfa College sport en bewegen tevens krijg je daar je startnummer. Vervolgens kun je daarna doorlopen om jezelf om te kleden in de kleedkamers. Na je run is er ook gelegenheid om in diezelfde kleedkamers te gaan douchen. We hebben een tassentent waar je je tas en waardevolle spullen veilig kunt achterlaten.