Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Loopfietsproefgrunn.

mei
27

Loopfietsproefgrunn.


Loopfietsproefgrunn.

Over Loopfietsproefgrunn.

In teams van 2, loop of fiets je tegelijk tijdig. Naar behoefte kan er worden gewisseld. Tijdens de mooie route die van de Vismarkt langs het Hoornse meer loopt,  zijn er o.a proeverijen waar je kennis kan maken met gezonde voeding. Het maakt niet uit hoe lang je over de afstand doet en wie fietst of loopt, plezier hebben staat voorop. Samen met je mattie, lekker bewegen en buiten zijn.

De mooie route neemt je mee langs verrassende plekjes van Groningen en de Onlanden. Er zijn verschillende stopplekken waar je even kunt genieten en uitrusten, daarom is de loopfietsproefgrunn het sportevenement voor iedereen!

Start en finish zijn op de Vismarkt waar gelijktijdig ook de Healthy Market plaatsvindt. Een ontspannen, laagdrempelige markt waar je kennis kan maken met o.a. sport, gezonde voeding, verzorgen van het in- en uiterlijk, maar waar je natuurlijk ook wat leuks kan kopen. Een plek om samen te komen, in alle rust van een hapje en een drankje te genieten in een food court en spectaculaire demonstraties bij te wonen.

Deelnamekosten van de loopfietsproefGrunn zijn 15 euro p.p., dus 30 euro per Team. Schrijf je snel in!

Healthy Market is gratis!