Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Glorious Heroes Presents Enfusion 2018

jun
23

Glorious Heroes Presents Enfusion 2018


Glorious Heroes Presents Enfusion 2018

Jubileum editie ter ere van de 10e editie van Glorious Heroes. The Diamond Edition!

Inmiddels zijn we aan onze tiende editie toe. Deze editie verdient extra aandacht omdat we trots zijn op wat we met z'n allen hebben bereikt! We benadrukken "met z'n allen"! Zonder de inzet van alle betrokkenen zouden we nu niet zijn waar we nu zijn! Dan hebben we het over iedereen; de vechters, het fantastische publiek dat telkens weer in grote getale komt, alle vrijwilligers en andere partijen waar we samen mee werken.

In samenwerking met ENFUSION zal ook deze editie worden gehouden op de mooiste locatie van Nederland, de sfeervolle Martiniplaza te Groningen. ENFUSION zal wederom live uitzenden in meer dan 40 lan...den! Het gaat een avond vol spektakel worden, dat kunnen wij u alvast beloven. Met 16 A-klasse partijen hebben weer een geweldig hoofdprogramma samen weten te stellen! Naast dit hoofdprogramma hebben we een voorprogramma waarbij je eigenlijk al niet meer van een voorprogramma kunt spreken! Dit is al een groot spektakel op zich met vele opkomende talenten die alles zullen geven om voor de winst te gaan en een goede indruk achter te laten bij iedereen.

Al met al een hele mooie fightcard die u een onvergetelijke dag gaat bezorgen!

Bekijk hier de volledige fightcard: http://gloriousheroes.nl/matchmaking-23-06-2018/

KOOP NU JE TICKETS OP: https://www.ticketmaster.nl/event/217001