Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Future Haren 2018

aug
25

Future Haren 2018


Future Haren 2018

Het neusje van de zalm van het Nederlandse proftennis komt vanaf 25 augustus een week tennissen in Haren. De ‘Future’ is het vierde profcircuit en komt na Grand Slam, ATP Tour en Challenger Tour. Tennisschool Smashing steekt zijn nek uit en organiseert het toernooi voor de eerste keer in Noord-Nederland. En het leuke is: publiek mag gratis komen kijken!

De deelnemers bevinden zich op de ATP of WTA-lijst bevinden tussen de 250e en 400e plaats en proberen op deze Future toernooien punten te verdienen voor de wereldranglijst. Op zaterdag 25, zondag 26 en maandag 27 augustus zijn de kwalificatie-wedstrijden (afvalschema 64). Vanaf dinsdag 28 augustus de hoofdrondes (afvalschema 32). De halve finales en finales zijn in het weekend van 1 en 2 september 2018. 

Voor meer informatie kijk op onze website; http://www.futureharen.nl