Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Monkey Moves zomerkamp Groningen

aug
27

Monkey Moves zomerkamp Groningen


Monkey Moves zomerkamp Groningen

Je wilt jouw apekop een leuke week of paar dagen bieden gedurende de zomer. Jij bent aan het werk en je wilt dat jouw apekop echt van de zomervakantie kan genieten voordat de school weer begint. Misschien is dit wel het eerste jaar dat je überhaupt nadenkt over een kamp. Als bovenstaande voor jou geldt dan zit je bij Monkey Moves Zomerkampen Groningen en Haren helemaal goed. We bestaan nu een paar jaar en in die korte tijd hebben we ons weten te onderscheiden op een aantal belangrijke punten. Je kiest voor een kamp bij Monkey Moves vanwege:

  • de FUN-factor
  • persoonlijke aandacht
  • leeftijdsafhankelijke groepjes
  • goed onderbouwd programma
  • professionele begeleiding
  • gezond eten tijdens de kampdagen
  • goede communicatie met ouders via WhatsApp
  • voldoende tijd voor rust voor wie dat nodig heeft