Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Campus Trail

sep
6

Campus Trail


Campus Trail

Altijd al willen weten wat er zich afspeelt achter al die deuren op Campus Groningen? Doe dan mee met de Campus Trail op donderdag 6 september 2018. Loop samen met collega’s, studiegenoten, campusbewoners, vrienden en familie over de Zernike Campus Groningen tijdens dit nieuwe, sportieve event! Een bijzondere loop van 4 mijl als onderdeel van het programma van '100 jaar Sportstudies'. De intiatiefnemers van de Campus Trail zijn: Campus Groningen, Sportstudies Hanzehogeschool, Sportcentrum, ACLO, Lode Holding en Bedrijvenvereniging WEST.

Op 6 september 2018 starten de eerste deelnemers om 17:00 uur vanaf het Willem Alexander Sportcentrum. Het uitdagende parcours van in totaal 6,5 km volgt vanaf daar zijn weg dwars door verschillende gebouwen. Natuurlijk zoveel mogelijk op plekken waar je anders nooit komt. De finish is evenals de startlocatie bij het Willem Alexander Sportcentrum waar deelnemers na afloop van het evenement een medaille in ontvangst mogen nemen.