Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Nationale Sportweek - Beweegfestival de Wijert

sep
15

Nationale Sportweek - Beweegfestival de Wijert


Nationale Sportweek - Beweegfestival de Wijert

Het Beweegfestival wordt georganiseerd door en voor de wijk.

Diverse verenigingen, instanties en inwoners hebben een festival georganiseerd met diverse sport en spelactiviteiten, voorlichting t.a.v. gezonde voeding en nog meer activiteiten zoals optredens, voorlichting t.a.v. het Jeugdsportfonds, side events, enz.

Het festival start om 14.00 uur bij het podium in het Hendrik de Vries Plantsoen. Vervolgens is er een markt met de lokale verenigingen, fondsen en diverse activiteiten voor jong en oud. Iedereen kan meedoen en voor iedereen is er wel een leuke activiteit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: pony rijden voor de allerkleinsten, een klimmuur, activiteiten op het water, enz.

Het festival is om 17.30 uur afgelopen.