Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Nationale Sportweek - Beweegfestital ReitdiepPOP

sep
15

Nationale Sportweek - Beweegfestital ReitdiepPOP


Nationale Sportweek - Beweegfestital ReitdiepPOP

Op 15 september gaat de Nationale Sportweek van start. De start van deze sportweek valt gelijk met het festival ReitdiepPOP. Op zaterdag 15 september zal om 12.00 uur ReitdiepPOP beginnen. Voorafgaand hieraan wordt er op hetzelfde plein een beweegfestival georganiseerd. Tussen 10.00 en 12.00 zullen er verschillende leuke sportclinics gegeven worden door sportaanbieders in de buurt: de Bootcampclub, Bao Trieu en WeFitness zullen elke halfuur een andere clinic aanbieden. Daarnaast zullen er ook andere leuke dingen te doen zijn op het gebied van gezondheid en bewegen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om gratis smoothies bij elkaar fietsen, beschikbaar gesteld door de jumbo, doet Wysz lichaamsmetingen en kan je panna spelen in de pannakooi van Bslim.  

Vanaf 11.35 zal de nationale sportweek geopend worden door Wethouder Paul de Rook en sportpromotor Habib Kazemi. Marlon Connor van LABOOCA zal een openingsact verzorgen.

10.00-10.30 uur Clinics Kung Fu, Kids Bootcamp en Movement improvement functional Fitness
10.30-11.00 uur Clinics Tai Chi, Kids Bootcamp en Movement improvement functional Fitness
11.00-11.30 uur Clinics Kung Fu, Kids Bootcamp en Movement improvement functional Fitness

Vervolgens kun je vanaf 12.00 uur genieten van het muziekaanbod van ReitdiepPOP!

Verder kun je lichaamsmetingen laten doen door Wysz, een gratis smoothie bij elkaar fietsen bij Jumbo en staat de Pannakooi van Bslim.