Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Nationale Sportweek - Sportrecreade Ten Boer

sep
15

Nationale Sportweek - Sportrecreade Ten Boer


Nationale Sportweek - Sportrecreade Ten Boer

De Sportrecreade Ten Boer is een jaarlijks terugkerend sportevenement in de maanden augustus en september om allerlei sporten voor alle leeftijden te stimuleren. De Sportrecreade Ten Boer is van 25 augustus tot en met 22 september.

Er worden verschillende evenementen georganiseerd zoals een triathlon, een mini-marathon en een fiets- en wandeltocht. Verder zijn er 14 clinics voor basisschoolleerlingen met de bedoeling enerzijds zo veel mogelijk kinderen in beweging te krijgen en anderzijds ze kennis te laten maken met tal van sporten, waar ze anders niet mee in contact komen. De clinics worden verzorgd door ervaren trainers. Om geen drempels op te wekken,is deelname aan de clinics bij voorinschrijving gratis.

Het volledige programma is te vinden via: www.sportrecreadetenboer.nl.