Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Nationale Sportweek - Picknick en Parcours

sep
16

Nationale Sportweek - Picknick en Parcours


Nationale Sportweek - Picknick en Parcours

Op 16 september organiseren Carina van PERSONAL BODY SHAPE en Liesbeth van Spelen in Stad: Picknick & Parcours in en om de speeltuin, Berlageweg in de wijk De Hunze Kom je ook gezellig langs tussen 12.00 - 15.00 uur om samen te picknicken en een parcours in en om de speeltuin af te leggen? Het parcours is voor kinderen tot en met 8 jaar. Lekker bewegen tijdens de Nationale Sportweek (15 t/m 29 september).

Voor de picknick en het parcours zorgt SKSG voor leuke extra's. Er volgen nog meer organisaties die met iets extra's komen.

Het evenement is gratis, aanmelden is niet nodig, maar we stellen het op prijs als je aangeeft of je geïnteresseerd bent of komt via het Facebookevenement.Er is begeleiding bij het parcours, maar iedereen is zelf verantwoordelijk voor eigen kind of kinderen.

De Gemeente Groningen organiseert vanuit het programma 'De Bewegende Stad' diverse activiteiten in de Landelijke Sportweek. Dit initiatief sluit hierop aan en is in samenwerking met de gemeente tot stand gekomen. Deze speel- en beweegplek is namelijk één van de projecten die is uitgevoerd in het kader van 'De Bewegende Stad'.

Na de zomer volgt het definitieve programma.