Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Nationale Sportweek - Gezonde School Tamarisk

sep
18

Nationale Sportweek - Gezonde School Tamarisk


Nationale Sportweek - Gezonde School Tamarisk

Christelijke Daltonschool De Tamarisk krijgt 18 september het vignet Gezonde School. Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen. Er zijn verschillende themacertificaten waaraan een school kan werken. Na het behalen van minimaal één themacertificaat mag de school zich gedurende drie jaar een Gezonde School noemen.

Op beide locaties (Canadalaan 2 om 10:15 uur en Van Ketwich Verschuurlaan 90 om 13:15 uur) wordt het bord Gezonde School op feestelijke wijze onthuld. Daarnaast worden de leerlingen in beweging gezet op het schoolplein met allerlei leuke en sportieve clinics.