Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Nationale Sportweek - Sportinstuif "X-treme Snowlimits"

sep
19

Nationale Sportweek - Sportinstuif "X-treme Snowlimits"


Nationale Sportweek - Sportinstuif "X-treme Snowlimits"

Op woensdag 19 september organiseren Sportwijk Beijum, Bslim en Snowlimits, in het kader van de Nationale Sportweek, de “Sportinstuif X-treme Snowlimits”. In en rond het gebouw van Snowlimits op Kardinge worden de volgende onderdelen aangeboden

  • Skieen op de rolbaan
  • Pijl en boog schieten
  • Archery Tag
  • Longboarden

En meer! Al deze gave activteiten worden door een ervaren instructeur aangeboden. Heel tof! Kom jij gratis spelen en sporten met Bslim en de instructeurs van Snowlimits? Kom dan vrijblijvend langs op woensdag 19 september. Inloop vanaf 14:00 uur tot 17:00 uur!

See ya!