Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

The Healthy Market Groningen

sep
23

The Healthy Market Groningen


The Healthy Market Groningen

The Healthy Market Groningen is een ontspannen, laagdrempelige markt waar je kennis kan maken met duurzaamheid, sport, gezonde voeding en zaken die daarmee verwant zijn. Het is een evenement dat prikkelt, bewustzijn aanwakkert en waar je op een ontspannen manier kunt kennismaken met een gezondere levensstijl. Een plek om samen te komen, leuke dingen te zien en te kopen, in alle rust van een hapje en een drankje te genieten in een food court en spectaculaire demonstraties bij te wonen.

Er zijn verschillende activiteiten op de markt. Zo is het campagneteam Groen Licht te vinden op The Healthy Market Groningen. Wie wil kan op de Vismarkt in de stad Groningen op een fietsparcours ervaren wat bijvoorbeeld appen op de fiets doet met je eigen gedrag. Dat doet meer dan je denkt. Vorig jaar zijn zelfs meer fietsers dan automobilisten in het verkeer omgekomen.

In hetzelfde weekend vindt ook het event 050 Mode met shows en activiteiten plaats in de stad. The Healthy Market Groningen haakt hierop aan. Natuurlijk vanuit een duurzame optiek. Zo zijn op de markt de ontwerpsters Paola van Tassen van Kurk, Erna Schipper van Esh Dutch design, Tessa van Tassier, en Manon Groenendijk van DDBYS on Wheels te vinden. Ontwerpsters die duurzaamheid als kenmerk hanteren.