Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Nationale Sportweek - Opening sportplek Laanhuizen

sep
25

Nationale Sportweek - Opening sportplek Laanhuizen


Nationale Sportweek - Opening sportplek Laanhuizen

Aan de Verzetsstrijderslaan, ter hoogte van nummer 4, kunnen bewoners, studenten en medewerkers van Noorderpoort gratis gebruik maken van de beweegplek om te sporten en elkaar ontmoeten. De gemeente Groningen en Noorderpoort willen op deze wijze bewoners, medewerkers en studenten stimuleren tot een actieve en gezonde leefstijl. De officiële opening vindt plaats tijdens de Nationale Sportweek op dinsdag 25 september.

Officiële opening
Wethouder Sport Paul de Rook en bestuurder van Noorderpoort, Rob Schuur openen de nieuwe sport- en beweegplek op feestelijke wijze tijdens de Nationale Sportweek op dinsdag 25 september om 16.00 uur. Naast het bekendmaken van de nieuwe naam van de sport- en beweegplek, kunnen bezoekers diverse sportclinics bezoeken tijdens het openingsprogramma.

De sport- en beweegplek is per direct openbaar voor het publiek. Je kunt er basketballen op een volwaardig veld, voetballen en trampolinespringen. Ook zijn er fitnesstoestellen en een tafeltennistafel. Voor wie liever ontspant, zijn er verschillende zitplekken en een schaak/damtafel.