Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Nationale Sportweek - Sportinspiratiebijeenkomst

sep
26

Nationale Sportweek - Sportinspiratiebijeenkomst


Nationale Sportweek - Sportinspiratiebijeenkomst

Het sportseizoen van staat weer op het punt van beginnen. Ook aan het begin van dit seizoen organiseert FC Groningen in samenwerking met Sport050 en Huis voor de Sport Groningen een sportinspiratiebijeenkomst (voorheen Aftrapbijeenkomst). De sportinspiratiebijeenkomst staat in het teken van de Nationale Sportweek, waarvan Groningen dit jaar hostcity is. Het thema van de bijeenkomst  is: Meer spelplezier op het veld: “Een verantwoordelijkheid voor iedereen!” 

Tijdens de inspiratieavond op woensdag 26 september aanstaande staat het creëren van een plezierige en veilige sportomgeving voor (jeugd)leden centraal. Want niet alleen het spelen van een wedstrijd heeft invloed op het spelplezier en de ontwikkeling van een speler. Ook de bijdrage van iedereen langs het veld speelt hierin een belangrijke rol.

Tijdens de eerste helft gaan Ron Jans (Technisch Manager FC Groningen) en Arjan Taaij (Trainer/Coach Abiant Lycurgus) in gesprek over alle ontwikkelingen in het sportlandschap. In de 2e helft staan er acht kennissessies op het programma met verschillende thema’s. Tijdens deze interactieve sessies wordt dieper ingegaan op kansen en uitdagingen waar u als verenigingsbestuurder mee te maken heeft.

Het avondprogramma ziet er als volgt uit:

18:45 uur  Inloop met koffie en thee
19:15 uur  Ron Jans en Arjan Taaij over veranderingen in het sportlandschap
20:30 uur Kennissessies
21:30 uur Afsluitende borrel

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de sportinspiratiebijeenkomst via deze link.