Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Nationale Sportweek - Lunch Bootcamp

sep
27

Nationale Sportweek - Lunch Bootcamp


Nationale Sportweek - Lunch Bootcamp

In samenwerking met The Bootcampclub biedt Sportplein Groningen bedrijven een “Lunch Bootcamp” aan op donderdag 27 september. In de (iets verlengde) lunchpauze kunt u even lekker sporten met de collega’s en daarna gaat iedereen weer fris en fruitig aan het werk!

Lunch Bootcamp
Maak uw collega’s enthousiast en kom op donderdag 27 september van 12.00 tot 13.00 uur naar het Stadspark of naar Kardinge! Op beide locaties wordt een bootcamp aangeboden. In het Stadspark vindt dat plaats in de net geopende Bootcamptuin (Concourslaan 18, op het terrein van SC Stadspark) en op Sportpark Kardinge verzamelen we bij de hoofdingang van het zwembad en schaatsbaan (Kardingerplein 1). Na afloop kan er gedoucht worden bij SC Stadspark en in de kleedkamers van Sportpark Kardinge. Per locatie zijn er 50 plaatsen beschikbaar.

Doe mee en meld je aan bij Lennart Schultz van The Bootcampclub door een mail te sturen naar lschultz@thebootcampclub.nl en door te geven welke organisatie mee doet en met hoeveel mensen (aanmelding tot uiterlijk op 22 september).

Deze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk en deelname is gratis!

Volgende netwerkbijeenkomst
In november willen wij weer een volgende netwerkbijeenkomst ‘Actieve gezonde weknemers’ organiseren. De thema’s die wij hierbij voor ogen hebben zijn:

  • Strategische planning van vitaliteitsbeleid
  • Hoe houd je werknemers gezond die in ploegendienst of onregelmatig werken?
  • Hoe ga je als organisatie om met “grijs verzuim”?

Deze vraagstukken werden tijdens de vorige netwerkbijeenkomst benoemd. We gaan dit verder uitwerken en het programma verder concretiseren. Heeft u leuke ideeën bij de invulling van deze thema’s of heeft u andere interessante vraagstukken, dan horen we graag van u!