Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

4Mijl4You

okt
13

4Mijl4You


4Mijl4You

Doe de 4 Mijl anders! Dat is de slogan van de 4Mijl4You die op 13 oktober 2018 plaats vindt. De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra wordt georganiseerd op de avond voorafgaand aan de 4 Mijl van Groningen. Je legt exact hetzelfde parcours van 6,437 km tussen Haren en Groningen af, maar dan op alternatieve wijze.

Iedereen mag meedoen op zijn eigen manier aan de 4Mijl4You, waarbij er onderscheid is een startgroep van 3 km/u, 6 km/u en 15 km/u. Je krijgt een startnummer dat je op je borst dient te dragen en bij tijdige inschrijving wordt hier ook je naam op gedrukt. Omdat je in het donker start geeft dat al een bijzondere sfeer en dit in combinatie met veel lichtjes en entertainment zorgt dat het een gezellig en ludiek evenement is.