Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Beweegcafe Kardinge

nov
15

Beweegcafe Kardinge


Beweegcafe Kardinge

Het Kardingegebied in Groningen is een prachtig gebied vol sportieve mogelijkheden. Deze mogelijkheden willen we graag meer benutten. Het doel van dit project is om het gebied zo in te richten dat het uitnodigt om in beweging te komen. Hoe dit moet, horen we graag van u!

We organiseren daarom een beweegcafé op 15 november van 15.00 tot 17.00 uur in het Alfa College Sportcentrum. U bent van harte welkom. Een kop koffie of thee staat voor u klaar. Zorg dat u op de fiets komt en neem uw smartphone mee! Deze heeft u nodig. Bent u aanwezig? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: kennislabbior@org.hanze.nl

Wilt u blijven meedenken? 29 november is de slotbijeenkomst, noteer deze datum dan ook alvast in uw agenda. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Kennislab Bior Noord in opdracht van de gemeente Groningen.