Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Beweegcafe Kardinge

nov
29

Beweegcafe Kardinge


Beweegcafe Kardinge

Inmiddels hebben er 2 beweegcafés plaatsgevonden. Hier zijn erg veel mooie dingen uitgerold. Al deze uitkomsten willen wij graag met u delen en evalueren.

Wij zijn erg benieuwd wat er bovenaan uw lijstje staat en wat volgens u absoluut niet mag ontbreken aan het plan. Daarom organiseren wij op 29 november van 17.00 tot 19.00 uur een laatste beweegcafé in het Sportcentrum Kardinge. U bent van harte welkom. Een kop koffie of thee staat voor u klaar.

Bent u aanwezig? Aanmelden kan door voor 26 november een e-mail te sturen naar: kennislabbior@org.hanze.nl. Dit is tevens de laatste mogelijkheid om mee te denken in het project. Ook wanneer u niet aanwezig bent geweest bij voorgaande Beweegcafés bent u van harte welkom! Kent u mensen die hier ook bij aanwezig moeten zijn? Stuur de uitnodiging dan door naar hen! Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Kennislab Bior Noord in opdracht van de gemeente Groningen.