Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Masterclass Topcoach Noord #3

nov
29

Masterclass Topcoach Noord #3


Masterclass Topcoach Noord #3

Uit fanatisme kan iedereen zichzelf wel eens ‘voorbijrennen’. Hoe voorkom je als coach dat je (top)sporters overbelast raken en blessures oplopen?

Vanuit zowel wetenschappelijk als praktisch oogpunt nemen Erik Braal, hoofdcoach van Donar, en Steven Doelen, onderzoeker voor het Instituut voor Sportstudies en de Rijksuniversiteit van Groningen, u mee in hun ervaring over belasting en belastbaarheid. Zo heeft u aan het eind van de avond handvaten om uw sporters goed te begeleiden op dit gebied.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. De masterclass is vrij toegankelijk voor trainers en coaches van (top)sporters. Voor meer informatie zie onze website of mail naar s.c.m.te.wierike@umcg.nl. Er is maar ruimte voor dertig personen, dus wees er snel bij!