Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sport Heroes Speedsoccer Battle Speciaal(basis) Onderwijs

feb
5

Sport Heroes Speedsoccer Battle Speciaal(basis) Onderwijs


Sport Heroes  Speedsoccer Battle Speciaal(basis) Onderwijs

Op 5 februari 2019 vindt voor de 4e keer de Sport Heroes Speedsoccer Battle plaats voor leerlingen uit het speciaal onderwijs uit Groningen, Friesland en Drenthe.  Deelnemende Groninger scholen zijn: SBO de Kimkiel, SBO Fiduciaschool en de Tine Marcusschool. Er zullen in totaal 15 teams deelnemen. Naast een speedsoccercompetitie zullen er nog 32 leerlingen meedoen aan de PANNA HERO knockout-Battle en 15 leerlingen vertegenwoordigen hun school bij de Sport Heroes Shootout knock out. Het evenement vindt plaats in de "blauwe" kunstgras wereld van Indoor Sports Centre aan de Ulgersmaweg 12 en wordt mede begeleid door 20 studenten van het Alfa College Groningen.