Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sport Heroes Speedsoccer Battle VSO (voortgezet Speciaal Onderwijs Speciaal(basis) Onderwijs)

feb
6

Sport Heroes Speedsoccer Battle VSO (voortgezet Speciaal Onderwijs Speciaal(basis) Onderwijs)


Sport Heroes  Speedsoccer Battle  VSO (voortgezet Speciaal Onderwijs Speciaal(basis) Onderwijs)

Op woensdag 6 februari 2019 organiseert Special Heroes  voor de 4e keer in Groningen de Sport Heroes Speedsoccer Battle voor leerlingen 12-18 jaar uit het speciaal onderwijs met gedragsproblematiek. Door de overweldigende aanmeldingen  spelen 8 ploegen in Groningen en 8 ploegen in Emmen. Leerlingen van het Diamant College en Erasmusschool vertegenwoordigen de provincie Groningen in het Indoor Sports Centre. Tegenstanders zijn scholen uit Meppel, Drachten en Leeuwarden. De Battle begint om 9.45 uur en rond 13.15 uur is de prijsuireiking