Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

De beste keeper van regio Groningen bij Omlandia

feb
21

De beste keeper van regio Groningen bij Omlandia


De beste keeper van regio Groningen bij Omlandia

Op donderdag 21 februari 2019 organiseert Omlandia een keepersdag in samenwerking met Frans Hoek Sport. De deelnemers strijden om de titel De beste keeper van regio Groningen. Per leeftijdscategorie trainen keepers met elkaar onder begeleiding van professionele keepertrainers van Frans Hoek Sport.

Alle keepers zijn welkom
Alle keepers vanaf 6 jaar (jongen en meisjes) zijn van harte welkom op donderdag 21 februari op het sportpark van Omlandia uit Ten Boer. Deelname kost 19,90 euro. De gehele dag krijgen de keepers professionele keeperstraining per leeftijdscategorie van de Frans Hoek Sport keeperstrainers. Naast de onvergetelijke ervaring ontvangen de deelnemers een t-shirt en wordt er voor een lunch gezorgd.

Programma
De dag begint om 10.00 en is rond 16.00 uur afgelopen. Na inschrijving krijgen de keepers het dagprogramma uitgelegd. Vervolgens wordt in groepen een specifiek onderdeel van het keepen behandeld. Na de eerste trainingssessie volgt een gezamenlijke lunch. ’s Middags volgen nog enkele trainingen en de één tegen één competitie. De nummers 1 en 2 van elke groep en alle meisjes mogen naar de finales van De Beste Keeper van Nederland in Harderwijk.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met zondag 17 februari 2019 via de website.