Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Open dansworkshop De Wijk De Wereld

mrt
27

Open dansworkshop De Wijk De Wereld


Open dansworkshop De Wijk De Wereld

Op 27 maart organiseert theaterwerkplaats De Wijk De Wereld een open dansworkshop voor iedereen uit de Korrewegwijk en De Hoogte. Ook alle dansers van de dansscholen uit deze buurt willen we van harte uitnodigen om te komen dansen. Misschien staan ze dan in juni wel in onze voorstelling in de Stadsschouwburg!  Onze choreograaf en danser Mohamed Yusuf Boss begeleidt de workshop met zijn dansgezelschap X YUSUF BOSS.

Ieder jaar trekken we met onze theatermakers een wijk in van Groningen. Daar luisteren we naar verhalen en dromen van bewoners, maken we samen met hen muziek en theater en delen we onze eigen verhalen. Maar we blijven niet alleen in de wijk. We willen de verhalen en talenten uit de wijk een bijzonder podium geven. In juni nemen we samen met de wijkbewoners een week lang de Stadsschouwburg over om al deze ervaringen en verhalen te delen met de rest van de stad. Wat moet je je daar precies bij voorstellen? Check hier de after movie van de voorstelling die we maakten met de wijken Selwerd en Paddepoel: https://youtu.be/XT7QVTLleps

Je hoeft je niet aan te melden, je mag gewoon langskomen en gratis meedoen.