Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportfestival Move

apr
10

Sportfestival Move


Sportfestival Move

Woensdagmiddag 10 april is er van alles te zien en te doen op het Instituut voor Sportstudies! Ter ere van het 100-jarig jubileum organiseert het HIS het Sportfestival Move voor professionals in de sport.

Tijdens Sportfestival Move kun je deelnemen aan workshops en inspiratiesessies, lezingen bijwonen, kennismaken met diverse bedrijven en producten op de belevingsmarkt of genieten van eten en drinken. De thema's die deze middag centraal staan zijn bewegen in de openbare ruimte, bewegingsonderwijs, toekomstbestendige sportverenigingen, training/coaching, ondernemerschap, sportevenets, sportakkoord en gezonde leefstijl.

Ontdekken gaat tijdens het festival over in zelf creëren, beleven en leren. Het festival biedt de mogelijkheid om een eigen programma op maat samen te stellen.