Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Workshop sportclubs en juridische speelveld

apr
15

Workshop sportclubs en juridische speelveld


Workshop sportclubs en juridische speelveld

Als sportbestuurder voelt u zich verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen uw vereniging. Maar hoe ver gaat die verantwoordelijkheid? Wat zijn de bevoegdheden van een bestuur en waarvoor bent u als bestuurder aansprakelijk? En wat is nou eigenlijk de juridische structuur van een sportvereniging? Het kan voorkomen dat u in de praktijk tegen zaken aanloopt die op het juridische vlak liggen. Denk hierbij aan conflicten, maar ook aan bijvoorbeeld het actuele thema ‘integriteit in de sport’. Om u hier meer inzicht in te geven organiseert Huis voor de Sport Groningen in samenwerking met De Haan Advocaten & Notarissen bovenstaande workshop.

Heeft u een casus die speelt bij uw vereniging en die u wilt voorleggen aan De Haan Advocaten & Notarissen? Stuur een e-mail naar Bas van de Kant van Huis voor de Sport Groningen, via b.vandekant@hvdsg.nl. In de tweede helft van de workshop zullen ingebrachte casussen uit de praktijk worden besproken.

Datum: Maandag 15 april 2019
Tijd: 19:30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Locatie: TopsportZorgcentrum in Groningen, Laan Corpus den Hoorn 101, 9728 JR, Groningen
Voor wie: Bestuurders van sportverenigingen
Door wie: Niek Entzinger van De Haan Advocaten & Notarissen Groningen 
Kosten :  Gratis

Aanmelden kan tot 8 april via de website. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.