Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

FC Groningen Buurtbattle finale

mei
1

FC Groningen Buurtbattle finale


FC Groningen Buurtbattle finale

In maart 2019 wordt de FC Groningen Buurt Battle voor de negende keer georganiseerd. Hierbij staat naast voetballen de maatschappelijke betrokkenheid in de buurt centraal. De kinderen krijgen acht weken lang, één keer per week een voetbal training. Naast deze training zullen zij maatschappelijke activiteiten uitvoeren; zoals auto’s wassen, om punten te verdienen. Door de meeste punten te scoren in deze acht weken kunnen de kinderen een plekje bemachtigen in het finaleteam. Het gaat er tijdens de Buurt Battle juist niet om dat je het beste kunt voetballen, maar dat je actief bent op maatschappelijk vlak! Op de finaledag worden de finaleteams uit de wijken gecoacht door trainers en spelers van de eerste selectie van FC Groningen.