Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Ladiesrun - Vrouwen lopen voor Vrouwen

mei
11

Ladiesrun - Vrouwen lopen voor Vrouwen


Ladiesrun - Vrouwen lopen voor Vrouwen

Wij geloven dat elke vrouw waardevol is. Dat elke vrouw recht heeft op de vrijheid om te genieten, te doen, te leven. Niet elke vrouw heeft die vrijheid. Sommigen zijn gebonden aan een verslaving. Anderen zijn verstrikt in het netwerk van de prostitutie.

Daarom organiseren we op 11 mei deze ladiesrun in Groningen. Schenk jij jouw tijd om deze kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen zij een nieuwe start maken en leven in vrijheid!

We gaan weer een mooi parcours voor je uitzetten in het natuurgebied van Kardinge, net buiten de stad Groningen. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 km. Kom ook heerlijk hardlopen in de natuur en geniet van dit mooie evenement! Ren jij voor haar leven?!