Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Open Dag Groninger Kanovereniging

mei
11

Open Dag Groninger Kanovereniging


Open Dag Groninger Kanovereniging

Op 11 mei 2019 organiseert de Groninger Kanovereniging (GKV) van 10.00 tot 16.00 uur haar open dag rond haar verenigingsgebouw aan de Hoornsedijk, idyllisch gelegen de stille kant van het Paterswoldse meer.

Dit is dè mogelijkheid om kennis te maken met alle aspecten van de kanosport. De volgende verschillende disciplines kunnen bij de GKV worden beoefend op uiteenlopende niveaus:

  • Toervaren
  • Zeekanoen
  • Kanopolo
  • Wedstrijdvaren
  • Nieuw in 2019: Suppen

Tijdens de open dag zullen de verschillende disciplines zich presenteren rond het verenigingsgebouw. Het is mogelijk om actief kennis te maken met de kanosport of om je aan te melden voor een beginnerscursus (5 avonden van 1,5 uur).

Bij de GKV kan je kanovaren (actief) vanaf 8 jaar en je moet de zwemkunst machtig zijn. Dus de kanosport is geschikt voor jongens en meisjes, mannen en vrouwen, die sportief bezig willen zijn op en rond het water. Onze sport biedt voor elk wat wils.