Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Night (Walk) for Life

mei
17

Night (Walk) for Life


Night (Walk) for Life

De 15de Walk for Life is bijzonder. 2019 is een bijzonder jaar: we organiseren op vrijdagavond 17 mei de 15de Walk for Life. Daarom wordt deze walk anders dan de voorgaande 14 keer. We hebben het programma, de routes en de activiteiten speciaal voor dit jubileumjaar aangepast: één parcours en niet overdag maar ’s avonds.

Avondloop
Het wordt een avondloop van 10 km rondom het Patersewoldsemeer. Je kunt de afstand wandelen of hardlopen. Het begin en eindpunt is als vanouds op het parkeerterrein bij Kaap Hoorn. En ook het goede doel is nog steeds gelijk: we lopen om geld in te zamelen voor jonge volwassenen met kanker.

Het is dit jaar een unieke kans om de route – die je misschien overdag wel eens loopt of fietst – nu eens ’s nachts te lopen. En omdat iedereen een lampje draagt ontstaat er een mooie verlichte ‘slang’ van lichtjes langs de oever van het meer. Ook staat de maan hoog, bijna vol, aan de hemel waarbij er een bijzondere sfeer kan ontstaan. De Night for Life 2019: laat je zien en loop mee!

Inschrijven
Enthousiast geworden en wil je dit niet missen? Schijf je dan alvast in. En neem je familie, vrienden, collega’s mee! U kunt ook als bedrijf meedoen.

Het inschrijfgeld is € 15,– per deelnemer. Daarnaast staat het u vrij een extra gift te geven of unieke actie te organiseren om geld bijeen te brengen. Het gehele inschrijfbedrag, giften en acties komen ten goede van het doel.

Kijk op onze website voor meer informatie.