Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Avond4daagse

mei
20

Avond4daagse


Avond4daagse

Op 20 en 21 mei jaar viert de Avond4Daagse haar 75e jubileum in Sportcentrum Kardinge. We vieren dit met een FUN Festival 75 minuten voorafgaand aan de Avond4Daagse. Het middenterrein van de 400m baan wordt omgetoverd tot festival terrein met 3 verschillende zones. Van sport&bewegen, mentale gezondheid&voeding en plezier&ontspanning. Met een tumlingbaan, pennyboards, een groot matras om te chillen, lange tafel met allerlei bordspellen, boogschieten, touwtjespingen, elastieken, smoothiebikes en een gezonde stand van de Jumbo. Om 17:45 komt Tresor, bekend van RTL4, samen met ons de warming-up doen zodat je warm van start kan gaan voor jouw 5 of 10 kilometer.

Kom op 20 en 21 mei vanaf 16:30 uur naar Sportcentrum Kardinge!