Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Badmintonfestival Groningen

mei
25

Badmintonfestival Groningen


Badmintonfestival Groningen

Op 25 en 26 mei kun je in Groningen deelnemen aan en genieten van de nieuwe sport Outdoor Badminton tijdens het Badminton Festival Groningen powered by Decathlon. Dit is het 3e festival in de toer door Nederland waarbij 12 steden worden bezocht door Badminton Nederland waarbij jij als bezoeker / deelnemer kennis kunt maken met deze te gekke nieuwe outdoor sport.

Het Badminton Festival vindt plaats op de Ossenmarkt in Groningen. Tijdens dit festival willen we jou kennis laten maken met de te gekke nieuwe outdoor variant van badminton.

Outdoor Badminton is een nieuwe officiële sport. De BWF (Badminton World Federation) lanceert deze sport in mei 2019. En de ambities zijn groots: over 10 jaar moet de sport Olympisch zijn! Kom jij ook kennis maken met deze nieuwe sport tijdens het Badminton Festival in Groningen! Je kunt niet alleen heerlijk sporten tijdens het Badminton Festival in Groningen, je kunt ook kijken naar demonstraties verzorgd door spelers van TeamNL, lekker ontspannen in de chill zone, gezellig eten op de foodstrip of je uitleven in het funpark. Er is dus heel veel te doen en te beleven zorg dat jij er bij bent!

Op beide dagen zal het terrein gratis toegankelijk zijn van 09:00 tot 17:00.