Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

LoopFietsProefGroningen

mei
26

LoopFietsProefGroningen


LoopFietsProefGroningen

Schrijf je nu in voor het leukste sportevenement van het Noorden! Op zondag 26 mei vindt in Groningen voor de tweede keer de LoopFietsProefGroningen plaats: een bijzonder sportevenement waar het draait om bewust, gezond én gezellig genieten. Doe jij mee?

Tijdens de LoopFietsProefGroningen ga je op actieve ontdekkingstocht door Stad en Ommeland zelfs langs het Hoornse meer. Je doet mee als duo: de één fietst terwijl de ander rent. De iconische Vismarkt is het start- en eindpunt. Maar, er is meer! Onderweg word je verrast door bijzondere stands en een mini-workshop: je maakt op een leuke manier kennis met gezonde voeding en een healthy lifestyle.

Voor iedereen
De LoopFietsProefGroningen is er in twee afstanden: 10 en 20 kilometer. Het maakt niet uit hoe lang jullie over de gekozen afstand doet en wie wanneer fietst of loopt. Bij de LoopFietsProefGroningen staat plezier voorop! Gewoon lekker genieten, bewegen en buiten zijn. De kosten bedragen €35,- per koppel.