Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

The Walkthrough - The Green Trail

mei
31

The Walkthrough - The Green Trail


The Walkthrough - The Green Trail

Een unieke trail door Groningen en Hoogkerk. Loop vrijdagavond 31 mei 2019 met ons mee door stad, natuur en industrie.

Vanaf EM2 Venue Groningen (voormalig suikerunie terrein) door o.a. een nieuw natuurgebied (voormalige vloeivelden) met een deel van de Roege Route (over en door banden en bielzen), delen onverhard met prachtige uitzichten, een route van meer dan 1 kilometer over het SuikerUnie terrein in Hoogkerk en door het grootste geprivatiseerde Zonnepark van Nederland, tussen de zonnecollectoren door :-)

Je komt dus op plekken waar je normaal niet mag komen!.

Met een muzikaal programma bij de start, onderweg en aan de finish, de inzet van fotografen op diverse plekken en de inzet van elektrische bussen van finish naar de start is het evenement compleet. Met welk(e) loopmaatje(s) ga jij dit avontuur aan?

Bekijk ook de promotiefilm: https://youtu.be/HmbWRT8qWO8