Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

DKV toernooi 2019

jun
1

DKV toernooi 2019


DKV toernooi 2019

Het DKV toernooi is een van de grootste volleybal toernooien in Noord Nederland. Het toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door de drie Groningse studenten volleybalverenigingen, Donitas, Kroton and Veracles. Het zal plaatsvinden vanaf 31 mei t/m 2 juni. Op vrijdag zal het toernooi geopend worden met een feest, zaterdag worden er wedstrijden gespeeld, zowel binnen als buiten. Na afloop wordt er zaterdag een BBQ georganiseerd, gevolgd door een feest en zondag worden de laatste wedstrijden gespeeld.

Jaarlijks trekt het DKV toernooi omstreeks 1000 deelnemers uit zowel Nederland als uit het buitenland. Zo hebben de afgelopen jaren teams uit Duitsland, België, Engeland, Denemarken en de Verenigde Staten deelgenomen.

De inschrijving voor het toernooi zijn ondertussen open! Kijk op onze website of klik op de link hieronder om je in te schrijven: http://www.dkvtoernooi.nl/nl/schrijf-je-in/