Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Glorious Heroes presents Enfusion

jun
8

Glorious Heroes presents Enfusion


Glorious Heroes presents Enfusion

We maken ons op voor de 12e editie van Glorious Heroes! Met een spectaculaire kaart waarop maar liefst 17 A-klasse partijen te zien zijn en natuurlijk 2 wereldtitel gevechten belooft ook deze editie weer een groot spektakel te gaan worden! De eerste wereldtitel partij zal gaan tussen de Groningse Sarel de Jong (titelverdediger) versus Anne de Ruiter uit Spijkenisse. De partij is afgesloten in de klasse -64kg. De tweede wereldtitel partij zal gaan tussen twee absolute wereldtoppers in de klasse -75kg. Endy Semeleer is de huidige wereldkampioen en neemt het op tegen Marouan Toutouh, die onlangs 2 is geworden bij de WK in China.Naast de vele mooie A-klasse partijen is er uiteraard ook ruimte voor de Talents. Diverse B-klasse en C-klasse partijen completeren de geweldige matchmaking! Naast alle spektakel in de ring wordt er uiteraard weer voor gezorgd dat alle overige sfeerbepalende zaken goed geregeld zijn. Zo zijn er weer danseressen en ringdames en zal qua licht en geluid alles uit de kast worden gehaald. Al met al een hele mooie fightcard in een top ambiance die u een onvergetelijke dag gaat bezorgen!

Kijk voor meer informatie over het evenement en de deelnemers op de website van Glorious Heroes.