Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Special Olympics Regionale Spelen Groningen

jun
15

Special Olympics Regionale Spelen Groningen


Special Olympics Regionale Spelen Groningen

Zaterdag 15 juni 2019 organiseert De Brug provincie Groningen de 6e editie van de Special Olympics Regionale Spelen in Groningen. Play Unified, nieuwe sportcompetities zoals golf en skeeleren staan aankomende editie in de schijnwerpers. Ook voor sporters, die niet aan de wedstrijden mee kunnen doen is gedacht door beweegonderdelen als MATP en Sportfun. De sporters nemen het in 2019 tegen elkaar op in 14 takken van sport, onder andere golf, zwemmen, atletiek en bowlen.

Vrijwilligers
Wil jij een bijdrage leveren aan dit evenement als vrijwilliger? Ook in 2019 kun jij je voegen bij onze gezellige vrijwilligers crew. Zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement zijn er allerlei leuke functies beschikbaar. Voor meer informatie en om je aan te melden als vrijwilliger, zie www.specialolympicsgroningen.nl