Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

World Record Indoor Bootcamp

jun
15

World Record Indoor Bootcamp


World Record Indoor Bootcamp

Op 15 juni 2019 vindt een uniek sportevenement plaats. Een Indoor Bootcamp. Dit wordt gegarandeerd een ervaring om nooit te vergeten. Samen met 2500 enthousiaste deelnemers gaan we gezamenlijk proberen het wereldrecord meest actieve deelnemers aan een Bootcamp te verbreken.

Deze unieke recordpoging staat onder leiding van 4-voudig K1 kampioen Semmy Schilt.

Om 11:00 zal er in de Martiniplaza een uur lang gesport worden op lichaamsgewicht. De laagdrempelige oefeningen maken deelname voor iedereen mogelijk, en de intensiteit is volledig naar eigen inzicht te verhogen of te verlagen. Zo ben je volledig vrij in de keuze of je meedoet voor het plezier, of dat je jezelf eens flink in het zweet werkt!

Naast dat het een unieke ervaring is om een Indoor Bootcamp af te werken, is het ook nog eens voor een goed doel! De winst van het evenement komt namelijk ten goede aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur, een organisatie die het mogelijk maakt om kinderen in armoede te kunnen laten sporten.

Deuren open: 11:30 
evenement: 11:00 – 12:00

Koop je tickets vandaag nog met early-bird korting  op: www.bootcampworldrecord.nl               
Let op: VOL=VOL