Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

De KardingeRun voor Bikkels

jul
6

De KardingeRun voor Bikkels


De KardingeRun voor Bikkels

De KardingeRun is een mudrace/obstacle run voor echte bikkels. Voor de 6e editie in 2019 zijn we momenteel druk bezig om nieuwe routes en obstakels uit te werken.  Je kunt deelnemen aan de 5, 8 en 12 kilometer. 

De routes lopen door het prachtige natuur- en recreatiegebied Kardinge in Groningen. Tijdens de run kom je spectaculaire hindernissen tegen met water, modder en andere obstakels. Natuurlijk is ook de Kardinge Mountain onderdeel van het uitdagende parcours. In de 12 kilometer  tref je daarnaast ook uitdagingen die meer gericht staan op statische kracht en behendigheid. Kortom: het wordt een onvergetelijke editie!

De Familie Run staat in 2019 op zondag 7 juli op het programma. Hieraan kunnen ouder(s) (of een andere volwassene) met hun kid(s) (maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 7 – 12 jaar) deelnemen door het 5 kilometer parcours af te leggen!