Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Open Dag FC Groningen

jul
28

Open Dag FC Groningen


Open Dag FC Groningen

Kom naar de Open Dag van FC Groningen! In augustus begint de voetbalcompetitie en zoals gebruikelijk wordt vòòr de eerste wedstrijd de Open Dag van FC Groningen georganiseerd. Dit jaar vindt de Open Dag plaats op: Zondag 28 juli 2019 van 13.00-17.00 uur. Er is van alles te zien en te beleven voor jong en oud! De spelers worden gepresenteerd en delen handtekeningen uit. Tevens zijn er zijn tal van attracties om je mee te vermaken. 
 
Programma Open Dag
13.00 uur             Stadion open
13.00-14.00 uur  Podiumprogramma
14.00 uur             Spelerspresentatie
15.00-16.30 uur  Spelers op het terrein   
15.00-17.00 uur  Veldprogramma
17.00 uur             Einde Open Dag          

Naast het programma zoals hierboven beschreven kun je de gehele Open Dag een rondleiding volgen door het stadion, de markt en attracties bezoeken in en rondom het stadion en wellicht het nieuwe shirt kopen in de FanCorner. Ook kunnen kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar voetballen op het veld. Let op: je moet je hier wel voor aanmelden en er is maar beperkt plek! Klik hier om je aan te melden. 

GRATIS CADEAUTJE VOOR JUNIOR CLUB LEDEN!
Bij de kraam van de Junior Club kunnen leden op vertoon van hun Clubcard gratis een leuk cadeautje ophalen. Kom dus langs! Toegang is gratis.