Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Bauke Mollema Tocht

aug
25

Bauke Mollema Tocht


Bauke Mollema Tocht

Zondag 25 augustus 2019 vindt in Groningen de 7e editie van de Bauke Mollema Tocht plaats. De tocht wordt dit jaar voor het de vijfde maal door Le Champion in samenwerking met SEG Cycling georganiseerd. In 2017 gingen de renners voor het eerst van start vanaf de sfeervolle Grote Markt in het centrum van Groningen.

Bauke Mollema wil met deze tocht zijn fans en wielerliefhebbers de gelegenheid geven met hem mee te fietsen en zijn mooie trainingsgebied laten zien. Bauke fietst zelf ook mee.

De Bauke Mollema Tocht is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietsliefhebber. Er zijn 4 afstanden 65 km, 85 km, 125 km en 200 km. Alle afstanden vertrekken vanuit de stad Groningen op de Vismarkt en voeren door het schitterende landschap van Noord-Groningen en een deel van Friesland. Alle routes zijn door Bauke Mollema zelf bepaald!