Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Groningen Swim Challenge

aug
31

Groningen Swim Challenge


Groningen Swim Challenge

Stichting Groningen Swim Challenge organiseert op zaterdag 31 augustus 2019 voor de zesde keer de fantastische zwemestafette van Zoutkamp naar hartje stad Groningen. Dwars door het Reitdiep, dus met recht een challenge. Deelnemers gaan echter niet alleen de sportieve uitdaging aan, maar halen als team ook een flink bedrag op voor het goede doel. Net als bij de vorige wordt geld ingezameld voor het UMCG Kanker Researchfonds.

De start is om 5.30 in Zoutkamp een team  zwemt gemiddeld minimaal 2,5 kilometer per uur. Wil jij, bijvoorbeeld samen met enkele vrienden, clubgenoten of collega’s, de uitdaging aangaan? Kijk op onze website of één van de social media kanalen en wie weet lig jij op 31 augustus nog voor de dageraad in het water in de idyllische haven van het pittoreske Zoutkamp.

Zwem je niet mee geef dan de zwemmers een heldenonthaal in de Oosterhaven. Daarnaast allerhande vermaak, muziek,  eten, drinken en de bekendmaking van het eindbedrag.