Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Proeftraining Roller Derby Groningen

sep
2

Proeftraining Roller Derby Groningen


Proeftraining Roller Derby Groningen

Nieuwsgierig naar wat roller derby precies is? Dit is je kans om een proefles te doen! Voor wie? Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan zich opgeven om mee te doen met de open trainingen.Geen skates? Geen ervaring? Geen probleem! Skates mag je van ons lenen, het skaten zelf leren wij aan je. Meedoen en skates lenen is gratis. Inschrijven kan hier: https://bit.ly/2XRCwyV

Kom meedoen: Op maandag 2 september en vrijdag 6 september kun je meedoen met een beginnerstraining. Hierbij oefen je met vooruit komen, remmen en veilig vallen. Het is geen probleem als je nog nooit eerder op skates hebt gestaan, we leggen alles uit en hebben gear die je kunt lenen.

Kun je al wél skaten? Kom maar laten zien dan! Ook voor ervaren skaters is er genoeg te leren. Geloof ons. ;)

En daarna? Ben je wezen meedoen en lijkt het je leuk om verder te trainen met ons, dan kun je lid worden en meedoen met onze beginnerscursus. Uiteraard kun je je ook aanmelden zonder eerst een open training te volgen. De beginnerscursus start op 9 september,  trainingen worden gegeven op maandag- en vrijdagavond. Aanmelden kan tijdens de open trainingen of door te mailen naar freshmeat@rollerderbygroningen.nl.