Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Open Dag Donar

sep
4

Open Dag Donar


Open Dag Donar

Woensdag 4 september organiseert Donar haar jaarlijkse Open Dag. De Open Dag is een gratis toegankelijk ‘fandag’ voor de fans van Donar. Tijdens de Open Dag worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud en wordt het team gepresenteerd aan het publiek.

De deuren van MartiniPlaza zullen 4 september om 15:00 uur open gaan. Vanaf dat moment kan je o.a. deelnemen aan een clinic op het veld van Donar, smoothies maken met SKSG, je laten schminken bij de Rookie Club, lid worden van SV Donar en zelf de vlammen bedienen die worden gebruikt bij de spelersopkomst.
Tussen 16:00 uur en 17:00 uur lopen de spelers door de zaal en kan jij op handtekeningenjacht en op de foto met de spelers!

Om 18:10 uur zal de selectie van Donar aan het publiek worden voorgesteld, gevolgd om 18:30 uur met de oefenwedstrijd tegen Feyenoord Basketbal.
Na de wedstrijd is het mogelijk om tijdens het forum zelf vragen te stellen aan voorzitter Jannes Stokroos, hoofdcoach Erik Braal, center Thomas Koenis en SV Donar voorzitter Bas Kammenga.