Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportfestival Hoogkerk

sep
7

Sportfestival Hoogkerk


Sportfestival Hoogkerk

Ben jij er klaar voor? Op 7 september organiseren HFC’15, KV Hoogkerk en andere sportverenigingen een sportfestival voor Hoogkerk. Vanaf 11.00 uur zijn er activiteiten, clinics van de verschillende sportverenigingen in Hoogkerk en een zeskamp! We hopen op een gezellige en sportieve dag waar je verschillende sporten uit kunt proberen, leuke prijzen kunt winnen en meer! 

Programma
Vanaf 11 uur: marktkraampjes
12:00-14:00 uur: sportclinics
14:30-16:30: zeskamp
Aansluitend: feest met DJ/live muziek!

Meer informatie over het Sportfestival en opgave voor activiteiten volgt! Houd Hoogkerk Online en de Westerkrant in de gaten om op de hoogte te blijven van de plannen voor het Sportfestival. Als u meer wilt weten of mee wilt helpen kunt u contact opnemen met Marcel Voorma, 06-24855499 of marcelvoorma76@gmail.com
 

Deelnemende sportverenigingen

HFC’15, KV Hoogkerk, Sportclub Hoogkerk, Hoogkerk in Beweging, LTC Hoogkerk, Kracht & Vriendschap, Ramé Dance Company, Smash & Block, Sportcenter Tapilatu en Bslim