Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sport inspiratiebijeenkomst voor kaderleden

sep
23

Sport inspiratiebijeenkomst voor kaderleden


Sport inspiratiebijeenkomst voor kaderleden

In de Nationale Sportweek vindt op maandagavond 23 september 2019 in het Hitachi Capital Mobility Stadion de sportinspiratie bijeenkomst voor sportbestuurders plaats. Deze avond wordt georganiseerd door Sport050, KNVB, FC Groningen en Huis voor de Sport Groningen.

Bestuurlijk vernieuwen en verjongen: Aandacht voor verschillen, juist om het verschil te maken! Clubs hebben vaak te maken met uitdagingen in een veranderende omgeving. Inleiding voor bestuurders die zoeken naar oplossingen voor slepende problemen óf verenigingen met ambities, die inzien dat verandering essentieel is voor de continuïteit en vooruitgang. We staan expliciet stil bij de mensen die hierin de belangrijkste rol vervullen, namelijk de bestuurder.

Tijdens de bijeenkomst zijn verschillende sprekers, die hun visie geven over het thema "Het veranderende Sportlandschap". Hoe zit het met uw bestuurskracht? Bent u als vereniging klaar voor de toekomst? Na de pauze gaan we in gesprek met elkaar als bestuurders over wat er speelt binnen de eigen vereniging en welke rol je als bestuurder hierin zou kunnen pakken.

Het avondprogramma ziet er als volgt uit:

18:45 uur  Inloop met koffie en thee
19:15 uur  Start sportinspiratiebijeenkomst
20:30 uur Kennissessies
21:30 uur Afsluitende borrel

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de sportinspiratiebijeenkomst via deze link.