Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sport inspiratiebijeenkomst voor kaderleden

sep
23

Sport inspiratiebijeenkomst voor kaderleden


Sport inspiratiebijeenkomst voor kaderleden

In de Nationale Sportweek vindt op maandagavond 23 september 2019 in het Hitachi Capital Mobility Stadion de sportinspiratie bijeenkomst voor sportbestuurders plaats. Deze avond wordt georganiseerd door Sport050, KNVB, FC Groningen en Huis voor de Sport Groningen.

Eén van de sprekers tijdens de inspiratiesessie is Wouter Gudde, de nieuwe directeur van FC Groningen. Hoe is hij begonnen als directeur/bestuurder bij een nieuwe club en hoe leer je ook van andere bestuurders? En hoe zit het met uw bestuurskracht. Bent u als vereniging klaar voor de toekomst? Na de pauze gaan we in gesprek met elkaar als bestuurders over wat er speelt binnen de eigen vereniging en welke rol je als bestuurder hierin zou kunnen pakken.

Het avondprogramma ziet er als volgt uit:

18:45 uur  Inloop met koffie en thee
19:15 uur  Start sportinspiratiebijeenkomst
20:30 uur Kennissessies
21:30 uur Afsluitende borrel

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de sportinspiratiebijeenkomst via deze link.