Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Voetjebal Groningen

sep
25

Voetjebal Groningen


Voetjebal Groningen

Voetjebal is het eerste en enige speciale voetballende speelconcept van Nederland voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Peuter en kleuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt. We werken met kleine groepen van maximaal 8 kinderen en hun papa of mama.

Maar Voetjebal is nog veel meer dan een voetballend speelconcept. Veel basale ontwikkelingsgebieden worden tijdens de sessies aangesproken. Op een speelse manier leren de kinderen onder andere kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen.

Wil jij ook meedoen met de Voetjebal training op 25 september? Mail ons dan. Of geef je op via het Facebook event. Er kunnen in totaal 30 kinderen (10 kinderen per training) zich aanmelden dus wees er snel bij!

Wij hebben er zin in! Tot dan.